NOVO

HERO8 Black

Najboljša med najboljšimi.

To je HERO8 - najuporabnejša in najbolj stabilna HERO kamera doslej. Minimalističen dizajn omogča enostavno menjavo dodatkov. Na voljo je HyperSmooth 2.0 stabilizacija z neverjetnimi možnostmi snemanja upočasnjenih posnetkov.

Digitalne leče

Za še lažje snemanje dogajanja. Na voljo so štirje načini: Narrow, distortion-free Linear, Wide and SuperView.

HyperSmooth 2.0

HyperSmooth 2.0 je nova generacija HyperSmooth-a in sedaj omogoča več stopenj stabilizacije- vključno z boost opcijo in revolucionarno izravnavo obzorja.1.

TimeWarp 2.0

Ujemite izjemne učinke TimeWarp funkcije - sedaj s samodejno izbiro hitrosti. S preprostim dotikom na zaslon preklapljate med upočasnjenim in klasičnim snemanjem.

SuperPhoto + nadgrajen HDR

Navijte kontrast, izničite popačenja in šum. Prenovljeni algoritem omogoča snemanje neverjetnih akcijskih posnetkov, s doslej nedosegljivi podrobnostmi.

LiveBurst

Način Live Burst posname dogajanje 1.5 sekund pred in po začetku snemanja. Tako lahko med 90 posnetki izberete najboljšega ali pa delite 3 sekundni 4K video posnetek.

Night Lapse Video

Zajemite neverjetno podrobne nočne posnetke v 4k, 1440p ali 1080p.

High-Fidelity avdio

Trije vgrajeni mikrofoni s filtrom za zmanjšanje hrupa vetra, omogočajo visoko kvaliteto zvoka- tudi med hitrim premikanjem.

Robustna + Vodoodporna

Ko akcija postane intenzivna, vam je HERO8 vedno na voljo. Poleg tega je vodoodporna do globine 10m.

GoPro Aplikacija

Posnemi. Uredi. Deli. GoPro aplikacija olajša delo s posnetki, ki jih nato lahko delite z ostalim svetom.

Glasovni nadzor

Kamero lahko uporabljate prostoročno. V pomoč so glasovni ukazi, kot npr.: ''GoPro, start recording''. Kamero lahko tudi vklopite z glasovnim ukazom:''GoPro, turn on.''

Ostala ponudba

1Horizon levelling - na voljo kmalu.