NOVO

MAX

Maksimalen UAU.

Tri kamere v eni. Posnemite klasični HERO video posnetek z neverjetno stabilizacijo ali izjemni 360° posnetek ter ga delite s prijatelji. MAX, najbolj kreativna GoPro kamera dosedaj.

Tri kamere v eni

Z Max-om lahko posnamete klasični HERO video oz. slike ali pa zajamete 360° posnetek. Zaradi izjemno kvalitetnega mikrofona in spednjega zaslona je odlična izbira za vlogerje.

Max HyperSmooth

Pozdravite novega kralja stabilizacije. Z Max Hypersmooth lahko posnemete najboljši video brez tresoče slike- podkrepljen z revolucionarno izravnavo obzorja - kadarkoli in kjerkoli.

Digitalne leče

Za še lažje snemanje dogajanja. Na voljo so štirje načini: Narrow, Linear, Wide in Max SuperView.

Reframe

Z GoPro aplikacijo lahko spremenite 360° posnetke v klasični video ali slike - na enostaven način preko vašega telefona.

PowerPano

Naredite neverjetne 270° panoramske posnetke brez popačenj obzorja. S PowerPano opcijo lahko naredite selfie, akcijske posnetke ali vertikalne slike.

Izjemeno snemanje zvoka

Šest vgrajenih mikrofonov skrbi za 360° snemanje, usmerjeno snemanje in najboljši GoPro stereo zvok do sedaj.

Max TimeWarp

Ustvarite nepozaben, neprekinjen in super tekoč time laps video. TimeWarp lahko prekinete, snemate v realnem času in potem nadaljujete z TimeWarp.

Robustna + Vodoodporna

GoPro vzdržljivost. Želite kamero narediti še močnejšo? Namestite zaščitne leče in začnite z akcijo. Vodoodporna do globine 5m.

GoPro Aplikacija

Kamero lahko uporabljate prostoročno. V pomoč so glasovni ukazi, kot npr.: ''GoPro, start recording''. Kamero lahko tudi vklopite z glasovnim ukazom:''GoPro, turn on.''

Glasovni nadzor

Kamero lahko uporabljate prostoročno. V pomoč so glasovni ukazi, kot npr.: ''GoPro, start recording''. Kamero lahko tudi vklopite z glasovnim ukazom:''GoPro, turn on.''

Ostala ponudba